Administratieve dienstverlening

Onder administratieve dienstverlening verstaan wij de verwerking van de financiële administratie van uw onderneming. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk digitaal te werken, zodat we zo weinig mogelijk met fysieke documenten onderweg zijn.
Met behulp van online mogelijkheden kan de administratie ook door de ondernemer zelf worden gedaan.

Ons kantoor werkt met Visma eAccounting als boekhoudpakket. Mocht de onderneming andere boekhoudsoftware gebruiken dan is dat geen probleem en kunnen wij door onze jarenlange ervaring hier ook prima mee uit de voeten.

Wij streven er naar om zo min mogelijk papieren te gebruiken voor de verwerking van de administraties. Wij denken dat de tijd van de schoenendoos vol met facturen en bonnetjes echt verleden tijd is en dat het “slepen” met mappen niet nodig is om een goede administratie te kunnen voeren. Graag maken wij op een veilige manier gebruik van de software die ons ter beschikking staat om de benodigde documenten en stukken te delen.

Wij verzorgen ook de begeleiding van de ondernemer bij het voeren van de boekhouding. Wij vinden het prettig als de ondernemer dit zelf wil proberen en kunnen hem of haar hierin ondersteunen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Op zoek naar stressvrije administratie? Neem nu contact op voor deskundige hulp en focus op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf!