Controle en advies

Heeft u een MKB onderneming met een eigen financiële administratie die prima functioneert, maar net niet de juiste rapportages verzorgt als u deze nodig bent, of u de juiste inzichten geeft in resultaten van de onderneming? Dan kunnen wij als parttime financial controller u hierbij van dienst zijn.

Door de jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als controller en het uitvoeren van deze functie in de afgelopen jaren bij verschillende organisaties weten wij wat er wordt gevraagd om dit op een goede manier in te vullen.

Als financial controller staan we tussen de financiële administratie en de directie of tussen de onderneming en bijvoorbeeld de accountant, de bank of de belastingdienst. Dit doen we altijd in het belang van de ondernemer, of directie van de onderneming.

In de rol van financial controller controleren we de financiële administratie, zorgen voor juiste en tijdige rapportages en zijn we sparringpartner van de directie van de onderneming. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de onderneming in control is. Hierdoor kan er tijdig worden bijgestuurd en actie worden genomen als dit nodig is.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Ontvang deskundig advies en nauwkeurige controle voor een sterker financieel fundament. Neem contact met ons op voor een consult!