Belastingen en aangiften

Als ondernemer bent u in vele gevallen verplicht om belastingaangifte te doen. Sowieso zal er elk jaar een aangifte inkomstenbelasting ingediend moeten worden en vaak is de onderneming ook verplicht om aangifte omzetbelasting te doen.

Wij verzorgen de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting voor onze klanten. Dit doen wij middels geautomatiseerde software.

Voor deze aangiften maken wij ook gebruik van de kennis van ATV Account’d en Advies. Dit accountantskantoor, gevestigd in Schipborg en Emmen is sinds jaar en dag onze partner op het gebied van fiscale dienstverlening.

Deze aangiften kunnen we pas doen als de basis juist is. De basis is de financiële administratie, is deze niet op orde, dan kunnen we ook geen goede aangiften doen.

Naast het doen van de aangiften kunnen we ook adviseren op het gebied van deze belastingen. Met deze advisering proberen we altijd mee te denken met de klant, maar ook de klant te wijzen op de wet- en regelgeving. De wet- en regelgeving is hierin te allen tijde leidend.

Hierin is ook weer communicatie erg belangrijk, door de juiste afspraken vooraf te maken voorkomen we het geven van valse hoop.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vermijd de stress van belastingaangiftes en laat ons uw zorgen wegnemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundige hulp bij uw belastingen!