Over ons

Sinds 2017 is Wolters Financiële Dienstverlening als administratiekantoor gevestigd in Dwingeloo. Wij verzorgen financieel administratieve werkzaamheden in de ruimste zin van het woord voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ben je een startende ondernemer, of heb je al jaren een onderneming, wij kunnen jou ontzorgen op het gebied van de financiële administratie. Dit doen wij op verschillende manieren.
Zo kunnen wij de gehele administratie van A tot Z voeren, dit gebeurt op locatie of vanuit ons eigen kantoor. Het kan ook zijn dat wij de ondernemer of de onderneming begeleiden in het voeren van de administratie. Wij controleren dan periodiek de administratie en geven vervolgens tips en adviezen ter verbetering.

Wij vinden het belangrijk dat er een goed vertrouwen is in de stukken die wij afgeven voor de onderneming of de ondernemer. Dit kan onder andere zijn een aangifte omzetbelasting, tussentijdse cijfers, jaarcijfers of de aangifte inkomstenbelasting.

Ook hebben we ervaring op het gebied van financial control. Ben je op zoek naar een (parttime) financial controller dan kunnen wij deze functie vervullen.

Samen met andere administratie- en accountantskantoren zorgen wij voor de kwaliteit van ons werk. Wij maken gebruik van de expertise van deze zorgvuldig gekozen partners die passen bij de normen en waarden van Wolters Financiële Dienstverlening.

Diensten

Administratie

Het voeren van de administratie van A tot Z, of juist zelf de administratie voeren met een meekijkend en meedenkend adviseur.

Controle & Advies

Als controller en adviseur kunnen wij u helpen bij de verschillende vraagstukken die u als ondernemer heeft.

Inkomsten­belasting

In samenwerking met onze partners verzorgen wij graag de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Optimaliseer uw financiën vandaag nog met onze uitgebreide diensten. Van administratie tot belastingen en controle, wij bieden professionele ondersteuning op maat. Neem contact met ons op en laat ons u helpen uw financiële doelen te bereiken!